BORDEN CAMPAGNES

Veelvuldig zichtbaar zijn in de juiste regio.

Neem direct contact op!

Bel: 040-207 59 29
Email: info@iventfriends.nl

BORDENCAMPAGNES

Uw evenement, beurs, theaterprogramma of winkel verdient de aandacht die het nodig heeft. U steekt veel tijd in de organisatie van hetgeen u wilt delen met uw bezoekers of (ticket)kopers. Hiervoor werkt u vaak toe naar een specifiek hoogtepunt, het event. Maar hoe maakt u al uw (potentiele) bezoekers bekend met uw event? 

Misschien gebruikt u al online tools om mensen te bereiken, maar heeft u wel eens overwogen om met offline zichtbaarheid uw event of merk beter in de markt te zetten? Online en offline marketing versterken elkaar door middel van herkenning. Vooral voor een event met een tijdelijk karakter is een bordencampagne hiervoor uitstekend geschikt.

We kijken graag met u mee welke campagnegrootte, regio en vorm het meest geschikt is voor de doelen die u wilt bereiken.

Neem via onderstaande knop contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

DRIEHOEKSBORDEN

SANDWICHBORDEN

DUO SIGNS

Wie zijn wij?

Omotion is hét offline promotie bedrijf van Zuid-Nederland.
Wij bestaan al bijna 20 jaar en nemen deze jarenlange ervaring mee in alles wat we voor onze klanten kunnen bieden. Onze oorsprong ligt in de evenementenbranche. Voor deze specifieke branche creëren we veelal tijdelijke offline campagnes op maat in de vorm van bannering langs snelwegen en op andere hotspots, maar we verzorgen ook bordencampagnes in bijna alle regio’s van Zuid-Nederland.

Maar ons werkveld is sterk verbreed en de focus is meer en meer gelegd op het aanbieden van kwalitatief goede campagnes die aansluiten bij de wensen van iedere klant uit iedere sector.

Dit heeft ertoe geleid dat er nu ook vaker langdurige campagnes worden gedraaid voor de bedrijvensector.

Omotion beschikt over 8 grote frames langs snelwegen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Ook bieden ze tientallen weilandframes langs hotspots in Noord-Brabant aan. Daarnaast zijn ze in het bezit van honderden driehoekframes om een bordencampagne op maat aan te kunnen bieden.

Snelwegreclame

Zichtbaar zijn langs de drukke snelwegen in Noord-Brabant kan door middel van onze grote frames die dagelijks door duizenden voorbijgangers gezien worden.

Weilandreclame

Lokaal je bedrijf of event in de picture zetten? Wellicht zijn de frames langs de grotere binnenwegen in Noord-Brabant de perfecte optie!

Bordencampagnes

Extra aandacht voor je festival of beurs? Promoot je event extra door het plaatsen van een bordencampagne. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. 

Hoe gaan we te werk?

Met onze jarenlange ervaring in offline marketing adviseren we u graag om het beste resultaat te halen om uw doelen te realiseren. We werken gestructureerd volgens onderstaande stappen zodat we een mooie offline campagne op maat kunnen leveren.

Laat ons je wensen weten

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat we van u horen waar u naar op zoek bent, wat u wil bereiken en waar u zichtbaar wilt zijn.
 

Wij komen met een passend voorstel

Zodra we uw wensen in kaart hebben komen we met een voorstel dat aansluit op uw doelen. We nemen dit voorstel dan ook zorgvuldig met u door en beantwoorden alle mogelijke vragen.

Tevreden? Start campagne

Pas als u helemaal tevreden bent met het voorstel gaan we de campagne starten. Samen met u regelen we het nodige drukwerk, waarna wij de verdere uitvoering aanpakken om u zichtbaar te krijgen.

Begin vandaag met opvallen

Wacht niet langer, wij staan te popelen om je te helpen met meer zichtbaarheid.

Dragonder 33
5554 GM
Valkenswaard
Omotion is onderdeel van