BORDEN CAMPAGNES

Je bedrijf of event sterker in de markt zetten?
Wij helpen graag met de offline zichtbaarheid.

Neem direct contact op!

Bel: 040-207 59 29
Email: info@iventfriends.nl

Snelwegreclame

Zichtbaar zijn langs de drukke snelwegen in Noord-Brabant kan door middel van onze grote frames die dagelijks door duizenden voorbijgangers gezien worden.

Weilandreclame

Lokaal je bedrijf of event in de picture zetten? Wellicht zijn de frames langs de grotere binnenwegen in Noord-Brabant de perfecte optie!

Bordencampagnes

Extra aandacht voor je festival of beurs? Promoot je event extra door het plaatsen van een bordencampagne. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. 

Wie zijn wij?

Omotion is een bedrijf uit Valkenswaard (onder de rook van Eindhoven) dat gespecialiseerd is in offline promotiecampagnes voor zowel activiteiten met een tijdelijk karakter als voor langere uitingen. Denk hierbij aan een festival, theatervoorstelling, open dag, beurs, meubelverkoop of de jaarlijkse vuurwerkverkoop, maar ook aan reclame uitingen voor uw bedrijf of winkel. Daarnaast beschikken wij over de perfecte middelen om uw bedrijf of merk bij iedere gewenste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Hoe gaan we te werk?

Met onze jarenlange ervaring in offline marketing adviseren we u graag om het beste resultaat te halen om uw doelen te realiseren. We werken gestructureerd volgens onderstaande stappen zodat we een mooie offline campagne op maat kunnen leveren.

Laat ons je wensen weten

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat we van u horen waar u naar op zoek bent, wat u wil bereiken en waar u zichtbaar wilt zijn.
 

Wij komen met een passend voorstel

Zodra we uw wensen in kaart hebben komen we met een voorstel dat aansluit op uw doelen. We nemen dit voorstel dan ook zorgvuldig met u door en beantwoorden alle mogelijke vragen.

Tevreden? Start campagne

Pas als u helemaal tevreden bent met het voorstel gaan we de campagne starten. Samen met u regelen we het nodige drukwerk, waarna wij de verdere uitvoering aanpakken om u zichtbaar te krijgen.

Begin vandaag met opvallen

Wacht niet langer, wij staan te popelen om je te helpen met meer zichtbaarheid.

Dragonder 33
5554 GM
Valkenswaard
Omotion is onderdeel van